Welkom bij Mee Amsterdam - GRATIS verzending - snelle verzending

Mijn verhaal

Designed in Amsterdam - Made in Thailand

Heb jij dat ook wel eens gehad dat je zo blij was met je nieuwe topje of tasje en je de hoek nog niet om was en je zag al iemand anders met hetzelfde lopen?

Op een gegeven moment was ik dat eigenlijk wel een beetje zat, zoveel van hetzelfde, gemaakt in grote fabrieken, hoge prijzen, waarvan je weet dat het meeste geld naar sales & marketing gaat, maar niet naar de kwaliteit persé of naar de mensen die het maken.

Na daar met vriendinnen vaak over gehad te hebben, besloot ik om een gewaagde stap te nemen en dan zelf maar de wereld te verbeteren, stapje voor stapje. Of eigenlijk klein stapje voor klein stapje.

Ik ben Aimée. Ik reis voor mijn werk al jaren de hele wereld over. Ik vind het elke keer weer prachtig om de geuren, kleuren, gebruiken en mensen te zien. Bij elke reis krijg ik weer inspiratie. Ik maak van die speciale momenten foto’s. 

Mijn tassen zijn een combinatie van mijn bovenstaande idealen. Ik wil graag mooie tassen ontwerpen, waar ik mensen blij mee kan maken en daarmee tegelijk mijn producent in Thailand een eerlijke boterham kan laten verdienen. Mijn producent werkt mijn designs uit in Thailand en dat doet ze in een klein atelier met haar zussen. Ze is ook echt trots op haar werk en is voor elke tas ook zelf in de weer om alle puntjes op de i te zetten. De materialen zijn duurzaam en van goede kwaliteit. Mijn tassen zijn misschien niet de goedkoopste die je kunt vinden, maar ik vind het belangrijk dat mijn producent een goede eerlijke prijs krijgt voor het harde werk.

De verschillende tassen en designs zijn dan ook relatief klein in oplage, om te voorkomen dat de hele stad met dezelfde tassen rondloopt. Ik vind het belangrijk dat het uniek blijft en dat je vriendinnen jouw nieuwe tas nog niet ergens anders al gezien hebben. Ook wissel ik vaak met kleuren en design zodat er altijd wel iets nieuws bij zit voor je.

Bij elke nieuwe tas die ik voor het eerst in mijn handen heb word ik super blij, ik hoop dat ik dat gevoel snel met je kan delen!

Groetjes,

Aimée