Welkom bij Mee Amsterdam - GRATIS verzending - snelle verzending

Fairly made - de enige manier

Posted by on

Eerlijke handel = de enige manier

Ik heb altijd iets gehad tegen massaproductie van kleding, veel van hetzelfde, gemaakt in grote fabrieken in Azie waar de arbeiders zelf niet altijd goed verdienen. Gelukkig is er veel verbeterd in de laatste jaren. 

Ik heb altijd gezegd, dat als ik de stap zou wagen voor mijn eigen bedrijf ik het anders wilde doen. Vandaar ook dat ik alleen met één kleine ondernemer in Thailand werk.

Geen grote fabriek, geen massaproductie. Ze werkt in een klein atelier met haar zus en 2 medewerkers en maken alles zelf met de hand. Ik weet dus dat de omstandigheden goed zijn en belangrijker ik gun ze ook een goede boterham.

Zoals ik al zei, mijn tassen zijn niet de goedkoopste, maar het is wel zo fijn dat je de tassen met een goed gevoel kan dragen, omdat ze eerlijk gemaakt zijn tegen een goede prijs.

En ook niet onbelangrijk, omdat ze stuk voor stuk handgemaakt zijn, zijn er niet veel van, dus de kans dat iedereen met je nieuwe tasje loopt is niet zo groot.

fairly made


Leave a comment

Fairly made

RSS
Tags
fairly made